Økonomisk sikkerhed: Hvem kan hjælpe med forsikringsefterforskning af brandsager?

Hvis der sker svind eller bedrageri i en virksomhed, så er det relevant at få den rette hjælp til blandt andet efterforskningen af sagen. Hos yourCompany vil du blive mødt af kompetente ansatte, som har speciale i blandt andet forsikrings efterforskning indenfor for flere kategorier.

 

yourCompany fungerer som en ekstern partner for forsikringsselskaber og håndterer blandt andet erstatningssager og helbredsager. Indenfor blandt andet autosager, brand sager og tyveri, sidder der specialister med baggrund indenfor både politi og efterretningstjeneste, som alle er særligt uddannet i den nødvendige lovgivning.

 

Brandsager hos yourCompany

Indenfor dette felt, kræves der nogle specielle kompetencer, da det er fagligt felt. Der er fastansatte i yourCompany som er specialister indenfor netop dette område og som er uddannet indenfor brandefterforskning. Brandefterforskerne har mange års erfaring bag sig, og kan både hjælpe med undersøgelser på skadesstedet, screening af brandsager og samarbejde og koordination med de tekniske eksperter.

 

Når der bliver foretaget undersøgelser, tager yourCompany hånd om blandt andet stedet, hvor skaden er sket. Der bliver naturligvis benyttet metoder indenfor efterforskning såsom IT-undersøgelser og interviews, samt Open Source.

 

Fordele ved at vælge yourCompany

yourCompany tager sig også af forsikringsager som blandt andet autosager, helbredssager og tingsager. Ved autosager, kan det handle om sager i forhold til uheld og tyveri af køretøjer.

 

Firmet står for både forsikringsefterforskning, motorområdet, efterforskning og outsourcing indenfor sikkerhed. Ved at outsource yourCompany til f.eks. sikkerheden i virksomheden, kan i som virksomhed, flytte jeres ressourcer og tid til andre vigtige områder.

 

Hos yourCompany findes der specialister indenfor forskellige områder, derfor er du garanteret et professionelt fagpersonale. yourCompany kæmper for at bekæmpe svindel og tyveri i små og mellemstore virksomheder.

 

Indenfor sikkerhed, kan løsningerne tilpasses individuelt efter behov og ønsker. Med smarte GPS-løsninger, som kan bruges til sporing i forbindelse med tyveri, samt overvågning, kan I mindske chancen for tyveri.

 

GPS-løsningen har også mange andre funktioner, og kan bruges til virksomhedens køretøjer og firmabiler. En GPS-løsning kan også bruges til blandet andet flådestyring i virksomheden, som indebærer at man kan effektivisere arbejdet. Her er det muligt at forbedre ruteplanlægning, samt lave opgavestyring, tidsregistrering og meget mere.

 

For at finde den helt rigtige løsning til din virksomhed, kan i få den rette rådgivning igennem yourCompany. På hjemmesiden kan I læse mere om alle deres fokusområder, men også finde kontakt detaljer. Deres erfarne og komptente medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig og din virksomhed på enten telefon eller igennem en kontaktformular.