Giv dine penge ben at gå på – køb en ørsted aktie

Har du en mindre eller større slat penge, skal du ikke sætte dem i banken. Køb i stedet en spar nord aktie, en ørsted aktie og en sas aktie som oven i købet alle er danske aktier. Det får du meget mere ud af end at lade pengene stå i banken.

Penge i banken giver ingen mening

At have penge i banken giver ingen mening lige for tiden. Bankerne giver dig ikke længere renter for de penge som du rent faktisk låner dem. Tvært imod så får du lov til at betale for at have dine penge stående. Du betaler et hav af gebyrer i forvejen, nu skal du også betale rente til banken, hvis du når over en fastsat beløbsgrænse. Det giver ikke mening, men er ikke desto mindre et faktum.

Omgå bankerne og tjen penge på dine surt tjente penge. Du kan købe aktier og give dine penge ben at gå på i stedet for at betale for at have dem. Køb eventuelt en spar nord aktie, en ørsted aktie og en sas aktie som oven i købet alle er danske aktier.

Tænk lokalt når du handler – også når du køber aktier

En spar nord aktie, en ørsted aktie og en sas aktie er alle danske aktier. Når du handler ind til aftensmaden bør du tænke lokalt. Jo længere transport en vare har, jo større er dens CO2 aftryk. Køb dine økologiske grønsager i den lokale gårdbutik og hjælp miljøet. Tænk på samme måde når du køber en aktie. Tænk lokalt, som i dette tilfælde betyder at tænke dansk. Ved at købe en spar nord aktie, en ørsted aktie eller en sas aktie, hjælper du dansk økonomi og sikrer danske arbejdspladser til danske statsborgere og alle vores gæster. Uanset om du køber aktier eller grønsager bør du tænke dansk. Kroner der er tjent i Danmark er kroner der bliver betalt dansk skat af. Når du køber dansk hjælper du helt lokalt den danske økonomi og det samfund som du er en del af.