Følg med i kurserne og øg din investering i Dogecoin

Opfinderen af Dogecoin troede aldrig at det ville blive til en ting. Men ikke desto mindre er kryptovalutaens værdi steget siden lanceringen i 2013, og den er blevet omtalt i et hav af medier og sociale medier. Det er nemlig en form for kryptovaluta som kaldes memo-krypto, som altså særligt får sin værdi af omtale og popularitet på sociale medier. Men er det så værd at investere penge i Dogecoin? Dette er svært at svare på, da kursen på Dogecoin har været ustabil fra start. Men ikke desto mindre er den steget siden begyndelsen, så noget kunne tyde på, at der er muligheder for at øge din investering i Dogecoin, hvis du følger med i kurserne. Dogecoin kurs er derfor noget man skal holde øje med.

Mange faktorer sætter kursen

Der er mange faktorer som påvirker kursen på Dogecoin. For at kunne forstå Dogecoin kurs og kunne tage beslutninger om dine investeringer, så er det en god idé at sætte sig ind i disse faktorer.

  • Udbud og efterspørgsel. Kursen stiger og falder afhængigt af, hvor mange der vil købe Dogecoin og hvor der er tilgængelige. Prisen stiger så snart der er få Dogecoins men stort udbud. Dermed vil kursen gå op. Omvendt falder den hvis der er et stort udbud og lav efterspørgsel.
  • Sociale medier. Fordi det er en meme-krypto, så har fokus og omtale i sociale medier og nyheder haft en stor påvirkning på Dogecoin kursen. Så snart kendte personer eller store nyhedsmedier bringer Dogecoin op, så stiger prisen også.
  • Dette benyttes til at verificere transaktioner. Udbuddet kan overstige efterspørgslen, hvis der mines flere Dogecoins end der efterspørges.
  • Det generelle marked. Alle kryptovalutaer følger hinanden i værdi, så når nogle af de store kryptovalutaer stiger eller falder i værdi, så vil andre gøre det samme.

Alle disse faktorer spiller ind i kursen, og derfor er en kompleks balance at forstå, da de alle er nært beslægtede og påvirker hinanden. Derfor er det en vigtig kryptovaluta løbende at følge med i, så du kan danne dig et overblik over tendensen, både på den korte og den lange sigt.

De mange faktorer gør fremtiden svær at spå

Som det er med mange andre kryptovalutaer, så har kursen for Dogecoin steget og faldet meget siden sin lancering. Dermed kan det være svært at forudse, hvorvidt prisen vil stige eller falde i fremtiden. Fordi der er så mange faktorer som påvirker prisen, så vil der fortsat være udsving og usikkerhed.

Dog kan man se på det store billede, fra Dogecoin blev lanceret og til nu. Ingen troede at den ville få værdi, men den har både fået værdi og er steget markant siden lanceringen. Derfor er der en opadgående kurve hvis man kigger på det store billede af Dogecoin. Dog kan giver dette ingen garanti for fremtiden, og fordi Dogecoin er en meme-krypto er det særlig medierne som kan påvirke den. Hold derfor øje med Dogecoin kurs og herefter vil kun tiden kunne vise hvorvidt værdien vil gå yderligere op, eller om Dogecoin forbliver en sjov mimik online.